Help mee aan het Zolad+-beleidsplan 2015-2022

In het kader van de decretale erkenning van Zolad+ als Intergemeentelijke OnroerendErfgoedDienst (IOED) werkt Zolad+ volop aan een beleidsplan en een omgevingsanalyse. In deze analyse wordt ook ruime aandacht besteed aan de actoren waar Zolad+ in de werking mee te maken krijgt.

Om het toekomstig beleid beter af te stemmen op de erfgoedliefhebbers (jullie dus), stelde Zolad+ een korte enquête op die we aan onze achterban wilden voorleggen. Via deze link kan deze enquête gedownload worden. Een enquête gericht op eigenaars en bewoners van een historisch waardevol gebouw vind je hier.

Na afronding mag de enquête verstuurd worden naar Tim[at]zolad.be of Veerle[at]zolad.be.

Door deel te nemen en uw mailadres te vermelden, maakt u ook kans op een boekenpakket of een andere leuke prijs…

Facebooktwittermail