Presentatie onderzoek: hoe gaan privé-eigenaars om met het onderhoud van hun historisch pand?

Hoe gaan privé-eigenaars in Vlaanderen om met het onderhoud van hun historisch pand? Deze vraag werd tijdens de afgelopen vier jaar onderzocht aan de hand van interviews, focusgroepen en een brede survey. Ook een aantal eigenaars uit Riemst, Bilzen en Voeren werkten aan dit onderzoek mee. Monumentenwacht Vlaanderen en de KU Leuven nodigen u van harte uit om de presentatie van de onderzoeksresultaten bij te wonen. Onderzoekster Nathalie Van Roy (KU Leuven) presenteert graag de resultaten van dit onderzoek aan geïnteresseerde eigenaars, monumentenwachters, professionals en overheden. Voor onze regio gaat de dichtst bij zijnde presentatie door op maandag 3 december 2018 van 15u to 17u in het Arenbergkasteel in Leuven (Kasteelpark Arenberg, 3001 Heverlee). 

Meer informatie en inschrijven via de website van Monumentenwacht

 

Facebooktwittermail