Eigenaar van een historisch pand? Neem deel aan het onderzoek van de KULeuven

18 april 2018 – Ons werkgebied is naast de stad Mechelen opgenomen als een van de twee cases in een onderzoeksproject van de KULeuven. Het onderzoek gaat na hoe privéeigenaars in Vlaanderen omgaan met het onderhoud van hun historisch pand, om zo de noden in kaart te brengen en aanbevelingen voor beter beheer en ondersteuning te kunnen doen. Vorig jaar werden enkele eigenaars in Bilzen, Riemst en Voeren geïnterviewd. Deze resultaten werden geanalyseerd en leidden tot enkele eerste conclusies. Men wil nu de voorlopige resultaten in een bredere context plaatsen en het onderzoek zoveel mogelijk opentrekken via een online bevraging.

Ben jij eigenaar van een historisch pand, surf dan naar https://nl.surveymonkey.com/r/3B8M87P en neem deel aan de bevraging. Vul je de bevraging graag in op papier, dan kan je je postadres bezorgen aan Nathalie Van Roy, Departement Burgerlijke Bouwkunde, Kasteelpark Arenberg, bus 2448, 3001 Heverlee, 016 323622, nathalie.vanroy(at)kuleuven.be. 

Het invullen van de vragenlijst neemt zo’n 25 minuten in beslag. De resultaten van de enquête, die loopt tot eind juni, worden volledig anoniem verwerkt. Indien gewenst kan je achteraan wel je gegevens achterlaten om op de hoogte gehouden te worden van de resultaten. 

 

 

Facebooktwittermail