Ontsluiting van onroerend erfgoed via een kaart-app

Vandaag, 16 september 2016, werd de essentiële koppeling gemaakt tussen het publieke archief van IOED Oost (2005-2015) en de kaartapplicatie. Gaandeweg zal hier informatie aan toegevoegd worden. Eerst waren die locaties aan de beurt met vondsten in het OE-depot. Later zullen ook de locaties worden toegevoegd waar geen archeologische vondsten werden aangetroffen. Sommige locaties die niet meer tot het werkgebied behoren, zullen ook pas in een allerlaatste stadium worden aangepakt. Het is ook de bedoeling om op termijn de koppeling te maken naar Erfgoedplus en het eigen OE-depot. Sommige locaties, zoals deze op de Bilzerse markt, daterend van het onderzoek in 2005, werden al verwerkt in Erfgoedplus. Vragen en opmerkingen zijn welkom via de bekende kanalen…

 

disclaimer

Facebooktwittermail