Programma OMD 2016 online

Sinds kort is Haspengouw twee Intergemeentelijke Onroerenderfgoeddiensten (of IOED’s) rijk. Om dit extra in de verf te zetten vonden IOED Oost en Haspengouw West het een goed idee om bij wijze van eerste samenwerking de handen in elkaar te slaan om een boeiend en gevarieerd programma uit te werken voor Open monumentendag. En zo geschiedde, van hoeves tot grotten, van mooie dorpen tot romeinse tumuli. Het allereerste gezamenlijke OMD-programma in Haspengouw is hier te bekijken. Begin september zal  de definitieve versie beschikbaar zijn. We verwijzen uiteraard ook nog naar de collega’s van Herita voor meer info over activiteiten op andere plekken.

 

Evolutie van het document:

4 augustus: eerste versie

8 augustus: wijzigingen voor de stad Borgloon

9 augustus: wijzigingen voor de gemeenten Gingelom en Alken

9 augustus: wijzigingen voor de stad Bilzen

11 augustus: wijzigingen voor de gemeente Riemst

25 augustus: wijzigingen voor de gemeente Kortessem

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail