Roadshow van Herita op 17 mei in Borgloon

25 april 2016 – Is jouw woning een verborgen erfgoedpareltje? Werk je op een unieke historische locatie? Wil je dat uitzonderlijke landschap in de kijker zetten? Of ben je betrokken bij een bijzondere  archeologische opgraving? Erfgoed zit soms in een onverwacht hoekje. Doe mee aan Open Monumentendag en toon jouw erfgoed aan iedereen. 

Zoals jullie allemaal weten is Open Monumentendag het grootste culturele eendagsevenement van Vlaanderen. De volgende editie van hét monumentenfeest vieren we op zondag 11 september 2016. Die dag zet Herita, samen met een heleboel lokale organisatoren, de deuren open van honderden bekende en minder bekende erfgoedparels. Wil je jouw onroerend erfgoed op zondag 11 september in de kijker? Schrijf je dan in via deze link.

Herita organiseert samen met enkele lokale actoren op dinsdag 17 mei in Borgloon een Roadshow voor geïnteresseerden in Zuid-Limburg. De roadshow heeft plaats in Borgloon op het Stadhuis (markt z/n) en start om 19u.

 

Facebooktwittermail