Archeologisch onderzoek ‘Meere Wijen’ in Eigenbilzen

 

4 april 2016 – Naar aanleiding van een verkaveling in Eigenbilzen (Bilzen) werd eind maart gedurende enkele dagen een archeologisch vooronderzoek uitgevoerd. Het onderzoek was in handen van Aron bvba uit Tongeren, de consulent ondergronds erfgoed van IOED Oost verzorgde de wetenschappelijke begeleiding. Om uit te maken of er überhaupt archeologische resten op het terrein aanwezig waren, werden verschillende proefsleuven gegraven. Het onderzoek leverde echter niets op wat zou kunnen wijzen op de aanwezigheid van ondergronds erfgoed.

Default Gallery Type Template

This is the default gallery type template, located in:
/home/customer/www/ioedoost.be/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_gallery_display/templates/index.php.

If you're seeing this, it's because the gallery type you selected has not provided a template of it's own.

 

Facebooktwittermail