Doe mee aan Open Monumentendag 2016!

Doe mee aan Open Monumentendag!

Is jouw woning een verborgen erfgoedpareltje? Werk je op een unieke historische locatie? Wil je dat uitzonderlijke landschap in de kijker zetten? Of ben je betrokken bij een bijzondere archeologische opgraving? Erfgoed zit soms in een onverwacht hoekje. Doe mee aan Open Monumentendag en toon jouw erfgoed aan iedereen.

Open Monumentendag, dat is het grootste culturele eendagsevenement van Vlaanderen. De volgende editie van h├ęt monumentenfeest vieren we op zondag 11 september 2016. Die dag zet Herita, samen met een heleboel lokale organisatoren, de deuren open van honderden bekende en minder bekende erfgoedparels.

Interesse? Herita vertelt je graag alles over Open Monumentendag en hoe je eraan kan deelnemen. Van harte welkom op 17 maart in Bilzen (trouwzaal stadhuis) om 19u en in Borgloon (gemeenteraadszaal) eveneens om 19u. Inschrijven kan via http://herita.be/netwerk/doe-mee-aan-open-monumentendag.

Tot dan?

 

Facebooktwittermail