Presentatie Masterthesis rond Oud-Rekem door studenten Lemaire Instituut

 

FIG_4 (1)

Vier studenten aan het Leuvense Raymond Lemaire International Centre for Conservation – Eva Weyns , Thérèse Claeys, Amable Garcia Enguita en Martin Efremovski –  studeerden in 2013 af met een project rond het kasteel van Oud-Rekem. In hun afstudeerproject hadden ze oog voor het masterplan uit 2004, de implicaties van het plan op de omgeving maar ook en vooral op de toekomstmogelijkheden en het potentieel van de site in Oud-Rekem.

Na hun presentatie op 28 juni in Leuven nam Zolad+ het initiatief om de vier studenten, tegenwoordig allemaal aan het werk in het buitenland, naar Lanaken te halen om hun werk tijdens een lezing uit de doeken te doen.

Deze lezing, gebaseerd op de kern van hun afstudeerproject, vindt plaats
op 25 januari as. om 14u in de museumkerk van Oud-Rekem. Gezien het internationale gezelschap zal de lezing plaatsvinden in het Engels.

Geïnteresseerden kunnen hier een abstract lezen van hun opzet. Inschrijven kan via Tim [punt] Vanderbeken [at] zolad [punt] be.

Facebooktwittermail